Hej!

qhöeqbviuSNÖ namn? eller.uiypeqhwwqqqqqqdet är ju vinter, varför inte ta en titt på isen?

Hej!

azzå vill ni se på en gätte bra låt av schnuffel bunny  klicka här  då! Idag på kören så sa pelle att om jag vile så fick jag sjunga solo på en låt på tredje värsen och tredje värsen går så här: Vi tänder tredje ljuset för människor i nöd,låt alla få vad dom behöver ingen svälta mer, om detta gud vi ber. och alla sjunger om detta gud vi ber! dä är på söndag.men nu kan jag inte skriva mer! Hej då ses!

Hej! min saga-

-pontus sträkte sin hals och buffade lite på henne. emma sa, du din lilla buse men jag har inget godis idag! pontus sträckte ner huvudet som om han sa, hörrö du får faktiskt komma ihåg att ta med dig godis! hon tog på sadeln efeter hon hadde borstat och tränset så klart. sen så roppade angelika upp, är alla klara? Då går vi. dom ledde in hästarna till ridhuset. då börjar vi att sitta upp och kom ihåg att mäta  stig lädret! så du börjar vi! jenny du börjar gå,sen emma och sen klara och sara och kattis. alla va ute spåret. så då börjar vi med att svänga in på c volter.då börjar vi trava sen fattar vi gallop! emma komigen nu du klarar dä tryck med shänkeln tryck! BRA. dån stannar vi. då kan ni sitta av! när emma hadde gort klart pontus satte hon sig på sin favorit plats, vid höt inne i pontus spilta, fortsättning följer......

Hej! min saga-

                                                                  

                                                                         DEN MAGISKA VÄRLDEN!                                            

det var en gång en flicka (tonåring) som hette emma hennes bästa kompis hette krina fast alla kallade henne kattis till och med fröken,mamman,pappan,lilla syrran, stora syrran, alla bara alla! nu ska ni få höra en bärettelse om om dom två och en till men ni kommer upptäcka vem!

du kattis, roppade en kille nere från sjön. Dä va kevin! Ja vad är dä kevin? jag undrar bara om du vill gå på bio med mig? Menar du som en dejt,ropade kattis? JA! roppade kevin tillbaks. Okej, sa hon.men då va inte emma där längre utan hon stog i skogen och pratade med jake (hennes pojkvän) kattis ropade,SKYNDA DIG! Du kan inte stå där hela dagen och pussas lite då och då vi ska faktiskt till stallet nu, sa kattis. jag kommer, sa emma! en puss till då, sa kattis!
men när kattis ropade dä va redan emma bakom dig och sa, vem ropar du till? kattis sa, äää....ingen!kom nu så går vi till stallet. oki.sa kattis. emma gick på en toallet för hon skulle ta på sina ridkläder som redan kattis hadde gort! nu går vi, sa emma. okej,sa kattis. (i stallet) är du klar med prinsen än? Nej,sa kattis.oki, sa emma. ååå...pontus din fina mule är så fin!fortsättning följer..........en fin häst som heter pontus och snäll förståsspontus!en fin häst som heter prinsenprinsen!

Hej!

nu ska ni bara få se på min kusin!jfasötis!!!

Tjena!

 nu ska  ni få se att dä inte är nån alls skilnad på dom här bilderna
skit gullig kanin fjortizz!!deku.wfg,wjegt.weutiw.ehktyfgak.suygudzahgdkfhgkjöhsökhgksdjöhgjkdhfsgdkjshgkdsfhgjdhgfjsöghjdkfshgdkjfhgjdkfhgkdjfhsökdjfhdkshökfhgdkjghkjdfhgkfhgjdkfhgdkjfhjkdhfösdhjdhkdjfhjfdsöjdgshjhfdsöghdfkhgödkfskit gullig fjortizzz!


Hej!

jag har fakriskt en hemlighet, jag ÄLSKAR JUSTIN BIEBER! och nu kommer dä här bli som en tidning med massor av
justin bieber!döflk-s<hd.GS<DKJFGskdglaerfsvgvs,ddgsadgWKJGFUWlwiGIFWEQ
Justin bieber är verkligen är fjortizzz han är sååå snygg han är min snyging visst är han snygg!?

Hej!!!!!

nu ska jag bara sätta upp en bild men då skriver jag lite först, okej! azzå nu vet jag vem som är min kärlek, NOAH är den rätta! då undrar ni varför då? jo, jag har börjat spela bandy på varje rasterna på skolan. så du ser man att han är den rätta!och nu ska han nog fria snart......(skojar). Men... Men Men Men dä är en sak som gör mig lite pirig på rasterna! azzå tänk om jag blir som noah och juger om att mitt lag vann eller om att jag är med i HV71 och om att jag är bäst och så!jag vill inte bli sån men vi är som två valpar! och dä är vi ju kolla här.
gulgfuyfdtvuiiflutvå valpar azzå.mhm!

Tjena!!

lite kramTitt ut!

Tjena!!

en gullig valp som är EnsaMär han inte söt? Men han är ensam. så jag tänkte att jag skulle ge honom lite uppmarksamhet! Hoppas ni inte tycker om att jag laddar ner så många bilder.Moster ring mig!


Hejjjj! nu ska ni få se på nått.....

kära rävar, lika som bär är allt jag kan säga dom håller oss kär!ska man verkligen hitta sin kärlek när man är liten? Puss Puss på dig....nåra rävar som är sugna på att KraMaS!KraM KraM!

Hejjjjj!!!!

i mitt ,örka stall en häst sitter med mig, ingen kan stoppa friheten ingen kan stoppa oss, starka mänskor som vi är fri som fåglar!MMIIINNN HÄSSSSTTT!en jobbig häst dä är allt men gullig! <3  ^_^ptroooooo sa jag!

Hejjjjj!!!!

söt va!, värsta sötizzzzen.sötizzz va? hon eller han, är inte min. utan bara en bild! ialla fall sötizzen kommer! hihihi....Hej då! (ses)

Hej!

nu är jag hemma igen! Ni undrar säkert varför jag har varit borta? Jo...dä är så här, att jag har varit på kör läger! vi kom på kvällen och sen så va moa där min andra bästis alltså, och sen packade vi upp sen åkte mamma och pappa, och sen åt vi pizza! då  undrar ni säkert vad hände sen? Jo...sen hadde vi aftonbön och sen så va dä film eller fick man gå och lägga sig!  Jag ville förståss inget av dä, men....men då hadde jag och elin lite lite yoga. efter dä så bästemmde vi oss att vi skulle gå och lägga OSS! då undrar ni nog om dä va nån annan med jo ni vet ju att elin och moa va med och sen va cornelia med också! men då kräktes en kille som hette mattis så hon blev gätte rädd och grät i sängen! hon sa, säg inte till! okej, sa jag. men sen när jag kom upp igen så frågade jag hur dä va då så satte hon sig upp och jag såg hur hela sängen va blöt och då grät hon och sa, JAG VILL HEM! SÄG TILL,sa hon också och jag sa ju till så klart och då fick hon åka hem! dä va SÅ synd att hon missade allt dä roliga som va sen.men nu moste jag gå, Hej då! (ses)

Hej!

nu är jag på skolan! och dä är helens  sista dag! :( . jag är SÅÅÅÅÅ ledsen. men ho kommer ju och hälsar på. just nu paratar noah med mig. han vill bli inloggad på dä men han får inte av sin pappa! :P. strunt i dä nu.... ialla fall snart är det kör-läger dä är faktiskt på fredag! moa och jag ser fram emot dä. emmy sitter bredvid mig och judar på orden jag skriver. nu skrattar hon. :D. HAHAHAHA. nu skrattade alla. :D. men ialla fall är schnuffel bunny sånger bra eller? ja, jag visste väl dä! men nu moste jag sluta så vi ses, Hej då!

Hej!

klicka här om du vill höra en till schnuffel bunny song den är SKIT bra! så kolla gärna, men jag kan inte prata mer jag skulle bara säga dä för jag moste gå och lägga mig "JÄSP" ha det så gött nu i jul, ses !

Hej!

förlåt att  jag inte har skrivit. För jag har varit inne på you tobe och lyssnat på schnuffel bunny klicka här om du vill se den! kolla gärna för den är SÅ bra! men Hej då ses nån annan gång.<3:D:)

Hej! 6/11

idag är det den dagen,dagen jag har väntat på ......jag ska sova över hos ALICE!alla som har läst dä senaste vet...jag har sökt på goggle och skrivit sjöjungfrur och då kom dä upp en massa massa bilder på sjöjungfrur!och då kollade jag på nåra videor!dä va gätte roligt.:).jag va hos lina igår ju och jacko som hästen hette va ganska busig i spiltan han tog upp benen och sparkadde!men när man red hnom va han gätte snäll.:).men jag moste åka till alice nu. Hej då ses!
en busig häst!

Hej!

förlåt att jag inte har skrivit på ett tag ett litet tag......eller kancke ett stort tag!förlåt förlåt förlåt men jag har fått en valp och då har jag varit med den och gossat & lekit....men jag tror ni förlåter mig!.specielt du moster!!men nu struntar vi i dä...jag har fått en valp och dä är bättre en än valp för dä är elvis pöjk!<3<3<3<3:D.och elvis är lite avunsjuk för varje gång vi myser eller pratar med malte azzå valpen så kommer elvis med en leksak!och dä har hänt mycke mer idag ska vi åka ut till lina för hon har fått en häst och då får malte träffa hennes hundar greta och hmmm.....vad han nu heter!hihihihi....jag lovar jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva på min blogg!och moster jag älskar dig för mitt hjärta jag vill att du ska veta dä för du bor ju så långt borta så att du inte glömmer hur mycket jag älskar dig och att du inte glömmer mig!!:(:(<3<3<3<3<3<3.jag har varit med i en tävling en hopptävling!jag fick rosset och diplom!!jag fick 0 felfritt.dä va 6 eller 5 hinder jag vet inte riktigt då men......nästa år ska jag få testa på 40 cm!hälsa tindra med en rikig stor kram och stor puss!puss & kram!ses....I LOVE YOU moster!!

RSS 2.0