Min kusin som är sämst skriver.

hejjjjhalooo meijas blogg :D
hoppas alla har det jätte bra ? ^^
mohahha ,
jag är meijas kusin och jag är inte sääääämst som hon tror utan jag är BÄST!
när jag kom till meija idag så satt hon och spelade ngt .. -.-
sen pratade hon i telefon en evighet..
men nu har hon lagt på och nu "leker" vi :D:D:D:D
nu får meija skriva lite...
hon bara juger. jag är bäst hon är sämst. så lita på mig.
men dä är sant att jag satt och pratade i telefon och vid datorn samtidigt HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
                        HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       

hej då vi ses knäppjökar

25\8 Hej

nu är jag här jag har inte haft tid att skriva så dä är därför jag inte har skrivit. men nu är jag här igen. ni vet att jag har brytit armen. nu har dom tat av gipset. jag hade haft spickar i armen. och nu har jag tat ut dom nu. jag fick masor av medesin. dä gorde inte lika ont som jag trode.på den 8 oktober ska jag åka till norland och tråfa min moster igen. dä va längesen jag träfade henne och patrik och tindra och kira.

15/8 Hej

idag har jag sovit över hos johanna. dä var jätte roligt. vi her kollat på alice i underlandet. den var jätte bra. och sen har vi sett alvin & gänget 2. och sautor och blits är jätte mysiga.dä har varit jätte roligt att sova över där men snart ska jag åka hem... jag vet dä är trokigt att åka hem när man har haft så kul . johanna är min lossas moster. och min riktiga moster heter martina. och hon är också jätte snäll. jag älskar dom båda jätte jätte jätte supper MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. och jag har gort ler mufins. dä va kul kan jag säga. och snart är det min födelsedag. men jag moste sluta nu så hej då vi ses.

Hej.

jag mamma och johanna ska starta em firma. vi ska sälja halsband armbanb hår grejer och öronhengen mobil-smycken och sånt.dä ska bli jätte roligt.jag har inget mer att säga så hej då jag älskar er.

Hej dåliga nyheter

jag har brytit armen. jag vet jag vet ni vill säkert veta vad som har hänt. jag var hos mormor i husvangnen. och sen skulle vi. altså jag och frida. skulle gå till lekparken. och då skulle jag slänga mig till en stång och så var den blöt och så pang......!. dä gick rätt av.jag fick operera och allt. dä gorde så ont. fast dä va coolt att åka ambulans. i ambulansen fick jag en nalle. å jag har röntgat mig en hel del. och jag fick en hel del. fast en god nyhet är att vi fick skåpen i skolan. och dä blir bätre jämte mitt skåp har min bästis sitt skåp.i lördags va vi på bagage-lopis. jag känade 82 kr . och då förstår du att jag sålde ganska mycket.idag hälsade jag på min skola. efter som jag inte får krocka med nån. så vi hälsar bara på. dä ska vi göra imorgon också. fast nu måste jag gå och lägga mig så jag måste säga hej då vi ses
   
   

RSS 2.0