Hej

nu är jag här igen. jag har det lite jobigt nu för min gammel-farmor har dött. när mamma pratade i telefon sa hon heregud och sånt då viste jag att dä var nåt som hade hänt men jag viste inte att dä var nån som hade dött. jag blev jätte ledsen när jag fick veta. men jag ska åka till husvagnen idag och dä ska bli jätte kul. frida och willma är där. frida väntar på mig sa mormor. så jag längtar efter henne med. willma är helt galen i mig. så jag längtar efter henne. vi ska vara där en väcka. och sen på lördag åker vi och fiskar. dä ska bli en toppen väcka. jag ska vara där med mormor och torny. altså min plast-morfar. men jag tar dä som min riktiga morfar. men min hund är ett mirakel. han blev sjuk han höl på att dö men han överlevde.

Hej

nu är jag här igen.jag älskar verkligen att sjunga. jag håller på att skriva en låt. magist är magist heter den. men min släkt är bäst. och min hund såklart. t.o.m min pojkvän. men jag moste gå hej då vi ses.

Kära dagbok.

I agusti så fyller jag år. Nu är dä den 27 juli. så dä är 24 dagar kvar. jag har fått en ny kusin. hon heter tindra. men dem bor uppe i norland. så jag träfar dem inte så mycke. i agusti ska jag ta hand om en shettis i en vecka. dä ska bli jätte roligt. jag ska börja tvåan i höst. vi kanske får skåp men vi vet inte. jag går i ridskola. min favorit häst är danny,wite-lady och kush. nu ska vi kolla på twilight så jag måste gå Hej då vi syns nån anan gång.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0